+
KSSERVICE

Onzekere tijden? Kies voor flexibele en goedkope arbeidskrachten met KS Service
04/08/2020

Corona is al een tijdje in ons midden, en het is nog maar de vraag wanneer dit allesomvattende virus ons definitief zal verlaten. De lockdown van de afgelopen maanden heeft ongetwijfeld ook een impact gehad op uw bedrijf en uw personeelsbeleid. En de situatie verandert nog steeds van dag tot dag: dat we sinds maandag verplicht worden mondmaskers te dragen in winkels, toont aan dat het nog lang niet business as usual is.

Tijdens de lockdown kwam het productie- of servicepeil van veel bedrijven op een laag pitje te staan, waardoor personeel in tijdelijke werkloosheid moest worden gezet. De voedingssector en de logistiek draaide dan weer op volle toeren en kenden een tekort aan geschikt personeel.

Ook nu heerst er nog grote onzekerheid. Bij veel bedrijven ligt de productie nog lang niet op hetzelfde niveau als voorheen. Misschien bent u bezig aan een productieplan op basis van de fluctuerende vraag. Misschien is de vraag er dankzij langlopende contracten nog steeds, maar is uw planning verstoord en moet u net meer produceren dan voorheen. En wat als er een tweede coronagolf komt, en we opnieuw voor enkele weken moeten sluiten?

In dergelijke onzekere tijden, is het misschien wel een goede oplossing om de schommelingen in uw personeelsbehoeften op te vangen met gekwalificeerde en flexibele interimarbeiders. Met KS Service haalt u op dat vlak alvast een expert ter zake in huis. We zijn al decennialang specialist in het detacheren van gekwalificeerd interimpersoneel in Polen, en sinds 2013 ook officieel erkend als uitzendbureau in België.

Dat betekent: we kunnen u de flexibiliteit bieden van buitenlandse arbeidskrachten, gecombineerd met het volledig in orde zijn met alle Belgische voorwaarden inzake correct loon, sociale verzekering, ongevallenverzekering en andere arbeidsvoorwaarden. U geniet bovendien van een kostenvoordeel: de arbeidskrachten worden sociaal verzekerd in Polen, hetgeen een stuk goedkoper is. Ideaal om deze onzekere tijden het hoofd te bieden, toch?

Meer weten? Neem dan snel contact met ons op, en onze Belgische manager komt snel bij u op bezoek om te kijken hoe we u kunnen helpen.

Met vriendelijke groeten,

Gerelateerde artikelen

Andere artikelen